Varför är Kravdagen en viktig konferens? Finns det inte redan flera konferenser om kravhantering? Jo, men det är bara Kravdagen som förstår att krav är till för alla.

Krav handlar om så mycket mer än långa specifikationer. Det handlar om innovation, kreativitet och kommunikation mellan människor och det fokuserar vi på under Kravdagen. När SIDA står och pratar utmaningar tillsammans med Ericsson och en enmansföretagare, då har vi verkligen chansen att lyckas med våra projekt. När vi delar med oss av våra erfarenheter, mellan alla möjliga branscher, får vi som bäst förutsättningar. När vi dessutom får inspireras av det allra senaste i branschen, förmedlat av riktigt vassa talare, blir Kravdagen den viktigaste dagen om krav på hela året och ett unikt tillfälle att tillsammans förändra världen – eller åtminstone dricka lite kaffe ihop. Ambitionsnivån är upp till er.

_MG_0526 _MG_0626


Därför ska du komma på Kravdagen 2017. Oavsett om du bygger avancerade finans- eller retailsystem, har en tech startup, skriver upphandlingar, planerar anläggningar eller bygger webbplatser. Och oavsett om du jobbar hyperagilt eller mer traditionellt och metodiskt. Det kommer att finnas något för alla. Trots att vi var över 180 deltagare 2016 håller vi en personlig och öppen atmosfär där alla idéer är välkomna. 2017 blir den sjätte Kravdagen i ordningen och vi hoppas att ni är med oss och gör den till den bästa Kravdagen hittills.

_MG_0725 _MG_0702


Bilder från Kravdagen 2017


Require Logga
Kravdagen anordnas av Require AB, ett specialistföretag inom kravhantering.