För åttonde året i rad bjuder vi in till en lärorik och innovativ dag helt tillägnad krav. Kravdagen är en konferens helt i sin egen klass där vi varvar inspirerande och kunniga talare med en öppen och kreativ atmosfär där du får chans att ta din expertis till en helt ny nivå.

2018 års upplaga av Kravdagen hette ”Metoder som håller”. Den gången ville vi förmedla metoder och tekniker som alltid är bra att kunna, som en bas för en bra kravanalytiker. I år, med temat ”perspektiv” vill vi ge er ett antal nya perspektiv. Hur hanteras krav i olika branscher, hur ser olika roller på krav och hur går krav ihop med produktägarrollen i ett agilt team? Hur fungerar krav ihop med UX och kan vi ha nytta av till exempel effektkartor vid kravställning? Frågorna är många och vi försöker med Kravdagen 2019 svara på så många vi kan. Dels genom riktigt bra föreläsare, men också genom Room for Requirements Live, ett koncept vi införde för två år sen där ni som deltagare bjuds in i diskussionen.

_MG_0526 _MG_0626


Självklart kastar vi även en liten blick framåt och bjuder som vanligt på lite inspiration från en vinkel du kanske inte var beredd på. Krav handlar om innovation, kreativitet och kommunikation mellan människor och det är vad vi fokuserar på under Kravdagen. Trots dryga 200 deltagare föregående år håller Kravdagen en personlig och öppen atmosfär där alla röster blir hörda och är välkomna.

_MG_0725 _MG_0702


Require Logga
knowit_black

Kravdagen anordnas av Knowit Require, ett specialistföretag inom kravhantering.